Basın&Yayın Yönetimi Komisyonu

İnsan bakım bilimi ve insan bakım sanatı kelimelerini yan yana gördüğümüzde / duyduğumuzda bizlere şüphesiz ki hemşirelik mesleğini hatırlatacaktır. Bilim ve sanatın bir arada bulunduğubir meslek mensubu olmamızdan dolayı çoğu meslek gruplarına göre ayrıcalıklı olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim.

Mesleki anlamda en büyük problemlerimizden birinin de ‘örgütlenme noktasında’ olduğu âşikar. Temel misyonu öğrenci hemşirelerde mesleki erken örgütlenme bilincini oluşturmak olan derneğimiz, bizlere öğrencilik yıllarından itibaren mesleki hassasiyetler kazandırma hususunda çalışmalar yapmakta ve bu hususta yardımcı olmaktadır.

Öğrenci hemşireleri temsil eden tek resmi kurum olma özelleiğini taşıyan Öğrenci Hemşireler Derneği’nin bu yıl ki Basın & Yayın Komisyonu Başkanlığı’nı iyi bir ekip ile birlikte yürütmekteyiz. Komisyon Başkanlığı’mızın amacı derneğimizin bünyesinde yapılan işlerin görünür kılınması sağlamanın yanısıra sağlık ve hemşirelik alanında güvenilir bir kaynak oluşturmaktır.

basin

Komisyonumuz bünyesinde yapılan başlıca işler derneğin etkinliklerinin görselini hazırlamak, bu görsellerin gerek sosyal ağlarda gerekse resmi web sitesinden paylaşımını sağlamak & resmi web sitesini olabildiğince aktif tutmak, sağlık alanında çıkarılan yayınları, haberleri takip etmek ve mümkün olduğunca hemşirelerin ve meslek adaylarının bu kaynaklara ulaşımını kolaylaştırmak şeklinde sıralanabilir. Önümüzdeki süreçte ise AppStore&PlayStore gibi kaynaklarda uygulamalar oluşturarak ve derneğimiz bünyesinde çıkaracağımız bir e-dergi (ÖHDERgi) ile sizlere daha iyi hizmetler sunmaya çalışacağız.

Takipte kalın.

Sağlıcakla…