ohderbosGazete Sağlık ve diğer sağlıkla ilgili haber sitelerinde yayınlanan “Hemşirelere Birlik Olalım Çağrısı” başlıklı haber aşağıda yer almaktadır.

Öğrenci Hemşireler Derneği (ÖHDER) ve Melikşah Üniversitesi işbirliğinde 14. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi gerçekleştiriliyor.

ÖHDER Başkanı İbrahim Kavaslar, öğrenci hemşirelerin en büyük kongresini düzenleyeceklerini belirterek, “Kongremizin teması profesyonellik olacak. Mesleki birlikteliği sağlamak için öğrenci hemşireler ile bir araya gelip hemşirelik camiasına birlik çağrında bulunacağız” dedi.

ÖĞRENCİLERİN SESİ OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Hemşirelik mesleğinin profesyonelleşmesi yolunda büyük adımların atılacağına inandığını ifade eden Kavaslar, “Öğrenci hemşirelerin klinik öğretimde yaşanan sorunlarında konuşulacağını ve bunlara öğrenci ve akademisyen iş birliği ile çözüm önerileri getirileceğini ve bu çözümlerin en kısa zamanda hemşirelik mesleği için uygulanması gerekiyor. Geçtiğimiz ayda ÖHDER 3. Bireysel Gelişim Günleri Sempozyumunu en verimli şekilde gerçekleştirdik. Öğrencilerin sesi olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Gazete Sağlık